Våra tjänster
Du kan beställa hela golventreprenaden av oss. Vi har lång och bred erfarenhet från alla typer av golv; vinyl, trä, textil etc. Under åren har vi gjort många speciallösningar. Kom gärna med vilda eller unika  idéer - vi hjälper dig att förverkliga dem. Du kan också använda dig av vår långa erfarenhet genom att vi är bollplank och rådgivare. Vi samarbetar med de flesta golvleverantörerna som ex. Fitnice, Balsan, Parador, Tarkett, Forbo Flooring, Bostik, Englundgruppen, Ardex, Ege Carpet mm.
 

Golvläggning
Alla material som linoleum, gummi, LVT & plast i alla typer av utrymmen. Våtrumsarbeten utförs med certifiering inom GVK.
Textilplattor i kontorslandskap som lätt kan bytas ut vid skador eller svåra fläckar,
Golvkonstruktioner, avjämningar och fallspacklingar.
Spacklingar, gjutningar, flytspacklingar och golvskivor i trä.

Bac Betong
Skapa en trendig look med färgat spackel! 
BAC Betong är ett miljövänligt spackel utan kemiska tillsatser, den används för att skapa stenliknande och råa ytor som till exempel betong, skiffer och natursten i olika färger och nyanser. Med hjälp av schabloner kan man skapa linjer, mönster, logotyper mm. Det finns inga begränsningar.
Med BAC Betong kan man på ett enkelt sätt få fram ytor som efterliknar material som annars är tunga och svårhanterliga. I tunna lager på 1-2 mm skapas en naturlig, foglös, och en otroligt hård yta (BAC Betong är snabbhärdande) som även är vattentålig. Golvet kan slipas beroende på vilket resultat som önskas.
BAC Betong har många användningsområden och kan appliceras på de flesta ytor: linoleumgolv, vinylgolv, väggar, bordsskivor, kassadiskar och mycket mer. 

Fukt- & alkalispärr
Condry NT 50 är en fukt- alkali- och emissionspärr för betonggolv, den gör att betongytan effektivt hindras från att suga upp vatten. Den stärker betongytan och gör den mögel- och vattenavvisande. Vi lämnar 10 års funktionsgaranti på behandlingen. För att utföra behandling av Condry krävs att du är utbildad och certifierad.
Ett miljövänligt alternativ 
Condry NT 50 är fri från lösningsmedel och lever därför upp till kraven i Miljöbalken. Enligt Arbetsmiljöverket måste det mest giftfria alternativ alltid användas. Condry NT 50 är funktionstestad av CBI Betonginstitutet (ett oberoende forskningsinstitut som bedriver forskning, utveckling och materialprovning inom området betong- och bergmaterial. CBI verkar på uppdrag av SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut).

Betongslipning
Vi är specialister på diamantslipning, en golvbehandlingsmetod för betongsanering. Resultatet blir en jämn golvyta som man direkt kan lägga ett golvmaterial på. Metoden är både miljövänlig och tidsbesparande. Man slipper dessutom göra åverkan på betongen. Diamantslipning väsnas inte och sprider inte slipdamm, maskinerna har dammsugare. Därför kan verksamheten i en butik eller kontor fortsätta som vanligt, medan sliparbetet pågår i en annan del av lokalen.